Abonneer op de nieuwsbrief

Contact

Narayan Ademcoaching & Yoga Heusden

Straat:
Hoofdstraat 24
Postcode:
5255 AG Herpt
Telefoon:
06-17 82 83 30
Email:
yogaheusden@gmail.com
Rekeningnr:
NL34 ABNA 0450 504808 t.n.v. A.M. Tijkorte
K.v.K.:
62944010

  Privacyverklaring (AVG)

  Narayan-ademcoaching respecteert de privacy van haar leden en de gebruikers van de website. We vinden het belangrijk om persoonlijke informatie te beschermen, en gaan zeer zorgvuldig om met deze persoonlijke gegevens. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is daarbij ons uitgangspunt.

  Met het gebruik van deze website en het lidmaatschap van de Narayan-ademcoaching verklaar je je akkoord met dit privacybeleid.

  Persoonsgegevens leden van Narayan-ademcoaching en Yoga Heusden

  Narayan-ademcoaching gebruikt persoonlijke gegevens voor het uitvoeren van hun dienstverlening. Ook worden deze gegevens gebruikt om leden op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen of veranderingen binnen Narayan-ademcoaching.

  Narayan-ademcoaching zal nooit de persoonlijke gegevens van haar leden ter beschikking stellen of verkopen aan derden. Wanneer je niet langer lid bent of gebruik maakt van Narayan-ademcoaching, kun je een verzoek doen om je gegevens te laten verwijderen uit het ledenbestand.

  Nieuwsbrieven
  Narayan-ademcoaching verstuurt alleen informatie via nieuwsbrieven aan personen die hier toestemming voor hebben gegeven. Hieronder vallen automatisch de leden van Narayan-ademcoaching.
  Het is altijd mogelijk je af te melden voor een nieuwsbrief .

  Google Analytics en Google Adwords
  Narayan-ademcoaching maakt gebruik van de diensten van Google Analytics en Google Adwords. Via de website worden cookies geplaatst door Google, als onderdeel van deze diensten. Wij gebruiken deze informatie om meer inzicht te verkrijgen over het gebruik van de website en de effectiviteit van Adwords. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Narayan-ademcoaching heeft hier geen invloed op.

  Website links
  Op de website van Narayan-ademcoaching staan links naar websites van andere organisaties. Narayan-ademcoaching is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina’s, noch de manier waarop deze organisaties met persoonlijke gegevens omgaan. Lees hiervoor de privacyverklaring van de desbetreffende websites.

  Narayan-ademcoaching behoudt het recht om verandering aan te brengen in dit privacybeleid. Zijn er vragen of opmerkingen na het lezen van het privacybeleid? Laat het ons weten.